Bingöl

"Bingöl Belediyesi'nin 152 milyon TL borcu var"

16:39 30 Kasım 2015
"Bingöl Belediyesi'nin 152 milyon TL borcu var"

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediyenin geçen yıl 163 milyon lira olan borcunun 152 milyon liraya düşürüldüğünü belirtti

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediyenin 152 milyon lira borcunun bulunduğunu açıkladı.

Barakazi, bir restaurantta düzenlediği basın toplantısında, Bingöl Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Bingöl’ün gelişmişlik bakımından birçok ilden daha iyi konumda bulunduğunu söyleyen Barakazi, Bingöl'ün hakettiği hizmeti alacağını belirti.

Bingöl'e en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Barakazi, alt ve üst yapı çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını, yapılan hizmetlerle kentin birçok ilden daha iyi konumda olduğunu böyledi.

Barakazi, şöyle dedi:

"Bingöl şehir içi yolları birçok ilden daha iyi konumda. Bütün mahallelerde yol çalışması yaptık. Bugüne kadar hiç yol olmayan yerlerde de yeni yollar yaptık. Şuan Bingöl'de önemli ölçüde yol sıkıntımız yok. Ufak tefek eksiklikler kalmış olabilir, onlar da yapılacak."

- Belediyenin borcu

Barakazi, belediyenin geçen yıl 163 milyon liraya yakın borcunun bulunduğunu, bu yıl bu rakamı 152 milyon liraya düşürdüklerini bildirdi.

Barakazi, şunları kaydetti:

"Şuanda belediyenin 152 milyon lira borcu var. Geçmiş dönemlerde esnaflar belediyeye gelip zorla parasını almaya çalışıyorlardı. Bizim dönemimizde böyle bir durum söz konusu değildir. Şimdi biz çağırıyoruz. Artık paramız yok demiyoruz. Şuanda esnafa 360 bin lira borcumuz var.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.