Bingöl

Vali Köşger, şehit aileleriyle bir araya geldi

19:33 15 Şubat 2017
Vali Köşger, şehit aileleriyle bir araya geldi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, son dönemde terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerinin aileleri ve gazi Ferhat Erce ile bir araya geldi.

Kentteki bir kafede şehit yakınları ve gazileri ağırlayan Köşger, burada yaptığı konuşmada, vatan ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin yakınları ve kahraman gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Şehit ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini dile getiren Köşger, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sizlerle bir araya gelerek hasbihal etmek istedik. Sizlerle gönül bağı içerisinde bir ve beraber olmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. Allah, bu devlet ve millet için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Canlarını hiçe sayarak bu vatana hizmet eden gazilerimize de Allah’tan sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Şehitlerin, gazilerin, bu milletin dik duruşu sayesinde bu millet yoluna emin şekilde devam edecektir. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin."

Programa, 49'ncu Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Ersin Altay, Müfettiş Jandarma Albay Enver Özkal, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.