Bingöl

Bingöl Valisi Köşger:

13:43 24 Mart 2017
Bingöl Valisi Köşger:

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bir arada yaşama arzusuna zarar veren bütün odakların Allah'ın izniyle tasfiye edileceğini söyledi.

Genç Kaymakamlığını ziyaret eden Köşger, Kaymakam Hasan Hüseyin Vural'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından muhtarların katılımıyla Genç Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katıyan Köşger, yaptığı konuşmada, toplantının daha önce yapılmasının planlandığını ancak terör operasyonları nedeniyle bugüne ertelendiğini söyledi.

Köşger, şunları dile getirdi:

"Genç'e bu sıkıntıyı yaşatanlar, Genç'in bu imajını bozanlar cezasını bulmadan bu ilçeye gelmeye gönlüm elvermedi. Son dönemde güvenlik güçlerimizin, jandarmamızın yaptığı operasyonlarla Genç'e sıkıntı verdiklerini düşündüklerimizin de içinde bulunduğu önemli bir gruptan ilçe kırsalı temizlenmiş bulunuyor.

Çok şükür, onun vermiş olduğu bir rahatlamayla sizlerin huzuruna gelmiş bulunuyoruz."

Terörle mücadele konusundaki kararlılığa da değinen Köşger, devletin her zaman vatandaşına karşı şefkatli olduğunu, vatandaşlık bağıyla ülkesine, milletine ve bayrağına bağlı herkesle eşit zeminde ilişki yürütüldüğünü anlattı.

Köşger, devletin bunun dışına çıkanlara gerekli cezayı vermekte de muktedir olduğuna işaret ederek, "Şefkatsiz devletler zalimleşir. Dolayısıyla biz bu dengeyi iyi kurmaya çalışıyoruz. Özelde Genç ve Bingöl'e, genelde ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, bir arada yaşama arzusuna zarar veren bütün odaklar Allah'ın izniyle tasfiye edilecek. Bunu kararlı bir şekilde sonlandıracağız. Devletin şefkat eliyle yaklaşmasını bir acziyet zanneden, yanlışa kapılanlar gerekli cezayı görecekler." ifadelerini kullandı.

Genç ilçesine son dönemde önemli ölçüde yatırım yapıldığını dile getiren Köşger, ilçenin bu yatırımları hak ettiğini kaydetti.

Toplantıya Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer ile bazı kurum müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.