Bingöl

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

17:06 30 Nisan 2018 2 Yorum Var
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Korkuata, parti binasında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 24 Haziran'da fiili olarak hayata geçirileceğini belirterek, aynı zamanda yapılacak seçimde yeni meclis için milletvekili seçimi yapılacağını dile getirdi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Zeki Korkutata, AK Parti Bingöl İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Ülke geleceğinin yeniden inşa edileceği bu süreçte, sorumluluk almak ve bu süreçte ülkenin geleceğine katkıda bulunmak adına AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adayı olduğunu aktaran Korkutata, "15 yıldır içte ve dıştaki şer odakları ile mücadele eden, ülkemizin toplumsal düzeydeki sorunlarını çözen, ekonomik olarak Türkiye'ye yeni bir vizyon kazandıran, ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getiren AK Parti'nin ve bu davanın lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almak adına aday olmuş bulunmaktayım." diye konuştu.

Korkutata, bu süreçte kardeşlik, yerel kalkınma, istihdam ve gençlik ilkelerini önemsediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Sayim Küçüköner 5 yıl önce Şikayet Et
    Bingöllün gururu sayın ZEKİ KORKUTATA adaylığı bingölümüze bölgemize hayırlı olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet A. 5 yıl önce Şikayet Et
    Zeki bey'in adaylığı hayırlı olsun memleketimize; daha şimdiden memleketimize çok iyi bir hava kazandırdı.. devamı gelir inşallah...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.