Bingöl

Bingöl’de asayiş

17:17 14 Eylül 2018
Bingöl’de asayiş

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğünce temmuz ve ağustos aylarında yürütülen çalışmalarda haklarında yakalama kararı bulunan 154 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, iki ayda yürütülen çalışmalara ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:

"Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince temmuz ve ağustos aylarında 'hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'mala zarar verme', 'iftira', 'hükümlü veya tutuklunun kaçması' suçlarından haklarında 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve arama kaydı olan H.G. isimli şahıs ile 'silahla yağma', 'cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'tehdit', 'yaralama', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma' suçlarından hakkında 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan F.B. isimli şahıs yakalandı. Ayrıca 'silahlı terör örgütüne üye olma', 'silahla tehdit', 'yaralama', 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama', 'mala zarar verme', 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve bulundurma' suçlarından haklarında 1 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 152 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.