Samsun, kupa maçına as takımı göndermedi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Türkiye Kupası'nda oynayacakları maç öncesinde konuştu.

Samsun, kupa maçına as takımı göndermedi
Samsun, kupa maçına as takımı göndermedi
GİRİŞ 22.09.2014 20:17 GÜNCELLEME 22.09.2014 20:17

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Türkiye kupasında gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Kar, AA muhabirine, yarın Türkiye kupasında deplasmanda Yeni Diyarbakırspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Kupa, sakatlıktan yeni çıkan ve PAF takımından A takım kadrosuna yükselen futbolcuların oynaması adına iyi bir fırsat. Diyarbakır'a as takımızı göndermedik. Sakatlıktan yeni çıkan Adiloviç, Recep Niyaz, Talha ve altyapıdan A takıma gelen oyuncularımız Diyarbakır'a gitti. Türkiye kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Geniş bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kar, şunları belirtti:

"Kupa, diğer oyuncuların da maç tecrübesi kazanması için iyi bir fırsat. Ancak bu kadar uzak bir deplasman çıkmasını beklemiyorduk. İnşallah ilk turu geçtikten sonra ikinci tura ve gruplara kalırız. Ama bizim ilk hedefimiz ligde iyi bir seri yakalamak. Bunun için takımımızın ilk 11'inde oynayan futbolcular tesislerimizde idmanlarını sürdürüyorlar."

Ligde deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor maçına da galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Kar, "Umarım bu maçı da kazanıp iyi bir seri yakalarız. İlk altının içinden kopamamak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Samsunspor'un geride kalan hafta sonunda Boluspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular, Diyarbakır'a götürülmedi.

Teknik direktör Erhan Altın'ın yer almadığı idmanda kırmızı beyazlı futbolcular, tecrübeli futbolcu Murat Akyüz yönetiminde çalıştı.

İdmanda koşu ve kültür fizik hareketleri yapan futbolcular, ardından ayak tenisi oynadı.