Bitlis

Adilcevaz'da plaj futbolu heyecanı

15:35 03 Eylül 2015
Adilcevaz'da plaj futbolu heyecanı

Adilcevaz Belediye Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi'nin Adilcevaz etabı yapılacak.

5 Eylül 2015'te, Adilcevaz, Muş, Güroymak ve Mutki'den 4 takımın katılacağı müsabakaların ardından şampiyon olan takım, Alanya'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. 

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, amaçlarının turnuva sayesinde ilçenin tanıtımını yaparak, turizmde hak ettiği ilgiyi görmesini sağlamak olduğunu belirtti. 

Gürsoy, organizasyonun sorunsuz tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini bildirerek, "Bu organizasyonu belediye olarak çok önemsiyoruz. Bu yüzden belediye ekiplerimizi organizasyonumuzun eksiksiz yapılması için seferber ettik. Tüm Adilcevaz halkını ve sporseverleri plaj futbolunun heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikri Ölçücü ise belediye olarak güçlü bir takım kurduklarını ve birinci olmak için çaba göstereceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.