Bitlis

Tatvan’da, “Dünya Kalp Günü” dolayısıyla bisikletli etkinlik düzenlendi

14:53 04 Ekim 2015
Tatvan’da, “Dünya Kalp Günü” dolayısıyla bisikletli etkinlik düzenlendi

 Bitlis’in Tatvan ilçesinde, “Dünya Kalp Günü” dolayısıyla  bisikletli etkinlik düzenlendi.

Tatvan sahilinde düzenlenen etkinliğe, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Bitlis Galatasaraylılar Derneği Başkanı İdris Dağdağan, Van Gölü Aktivistleri ile vatandaşlar katıldı. 

Van Gölü Aktivistleri Tatvan Temsilcisi Maşallah Özel, burada yaptığı konuşmada, Dünya Kalp Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğin üçüncüsünün gerçekleştirildiğini söyledi.

Etkinliğin ilkinin Van Gölü havzasında gerçekleştirdiklerini kaydeden Özel, sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinlikleri desteklediklerini vurguladı.

Özel, "Sağlıklı yaşamı sürdürebilmek için sporu hayatın bir parçası haline getirme taraftarıyız. Bunu yılın bir gününe değil de hayatın tüm günlerine yaymak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Buradaki etkinliklerimize destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim. Etkinliğimiz Tatvan sahilinde olduğu gibi şu an aynı saatte Van sahilinde de devam ediyor" diye konuştu.

Etkinliğe katılan İbrahim Behlül Şerefoğlu ise Ahlat’tan geldiklerini ifade ederek, "Bu tür etkinlikler spora katılımı artırır. Bu ilk etkinliğimiz. Bundan sonraki etkinliklere daha çok katılım olacağına ve katılımın artacağına inanıyorum” dedi.

 

.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.