Bitlis

Tatvan'daki 16 okulun bahçesine parke döşendi

14:36 13 Kasım 2015
Tatvan'daki 16 okulun bahçesine parke döşendi

 Tatvan Belediyesi, ilçedeki 16 okulun bahçesini parke taşıyla kaplayarak, çevre düzenleme çalışması yaptı.

Yol ve kaldırım çalışmalarına okul bahçelerini de ekleyen Tatvan Belediyesi, parkenin yanı sıra ihtiyaç duyan okulların bahçesinde de çevre düzenleme ve tadilat çalışması yürüttü.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, okul ziyaretlerinde, okulların bahçesine parke döşenmesi ve çevre düzenleme çalışması yapılması için verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi.

İlçedeki İstasyon, Tuğ, Çağlayan, Uluer, Zeki Ergezen, Vangölü, Dumlupınar, Fuar, YİBO, İMKB, Cumhuriyet, Ahmet Mücteba Albayrak, Vakıfbank, Selahaddin Eyyübi, Karşıyaka ile Milli Hakimiyet ilk ve ortaokul bahçelerinin tamamının kilitli parke taşıyla kaplandığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Ziyaretlerimizde okul bahçelerinin çamurdan geçilmez bir halde olduğunu gördük. Öğrencilerimizin rahat edebilmesi için söz verdik. 16 okulun bahçesini tamamen parke taşıyla kapladık. Bunun yanı sıra diğer okullarımızın bahçelerinde de peyzaj, tadilat, dolgu ve merdiven çalışması yaptık. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okul yollarını ve bahçelerini iş makineleriyle kardan temizleyeceklerini bildiren Aksoy, kışın öğrencilerin zorluk yaşamaması için amaçladıklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, kaymakamlığın eğitime verdiği önemin yanı sıra belediyenin de okul bahçelerinde yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını bildirerek, Kaymakam Murat Erkan ve Aksoy'a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.