Bitlis

Adilcevaz'da Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı

12:15 01 Aralık 2015
Adilcevaz'da Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı

Adilcevaz Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı

Merkezde incelemelerde bulunan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, başta kadınlar olmak üzere ilçedeki tüm vatandaşlar için merkezi kurduklarını söyledi.

Atıl durumdaki öğretmenevinin bodrum katını tadilattan geçirerek, ilçe halkının hizmetine sunmak üzere modern spor aletlerinin bulunduğu bir merkez oluşturduklarını bildiren Gürsoy, şöyle konuştu:

"İlçe halkına en güzel hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Bu merkezle sağlıklı yaşam için halkımızı spora teşvik etmeyi amaçladık. İlçe halkına güzel bir hizmet daha kazandırdık. Belediye olarak halkımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için atıl durumdaki bodrum katını spor salonuna dönüştürdük. Burası her günü sabah 07.00 ile 22.00 saatlerinde hizmet verecek. Salonumuzdan pazartesi, çarşamba ve cuma günleri erkekler, salı, perşembe ve cumartesi günleri de kadınlar faydalanabilecek. Pazar günleri ise hem erkeklere hem de kadınlara hizmet vereceğiz. Bu merkezin yanı sıra kültür ve sanat evi ile hamam ve saunanın toplu açılışını yapacağız. Halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.