Bitlis

Bitlis'te sözleşmeli er ve uzman erbaş alınacak

16:33 01 Aralık 2015 8 Yorum Var
Bitlis'te sözleşmeli er ve uzman erbaş alınacak

Bitlis Valiliği, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca mahallinde çalıştırılmak üzere, Türkiye geneli 10 bin sözleşmeli er ve uzman erbaş alınacağını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bu kapsamda Bitlis merkez ve ilçelerinde de sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacağını belirtti.

Gençlere, 3 bin 500 ile 3 bin 750 lira arasında maaşla iş imkanı sunulacağı belirtilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrinde çalıştırmak üzere, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca mahallinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacak. Bu kapsamda Bitlis merkez ve ilçelerinde sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacak. Sözleşmeli er alımı için 20-26 yaş arası vatandaşlar, uzman erbaş alımları için de Bitlis nüfusuna kayıtlı 1988 doğumlular başvurabilir. En az ilköğretim mezunu olmak. Eğitimi devam edenler ise öğrenci belgesi götürecek. Başvurular, Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi (AVM) karşısındaki Tatvan Kaymakamlığı bitişiğinde bulunan Tugay Komutanlığı Karargah Nizamiyesine bizzat yapılacaktır. Askerlik yapıp yapmaması şartı aranmamaktadır. Askerliğini yapanların terhis belgesi götürmesi gerekmektedir. Alınan yeni personellerin maaşı 3 bin 500 ile 3 bin 750 lira arasında olacaktır."

Başvuru kontenjanın sınırsız olduğu bildirilen açıklamada, müracaatta bulunmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, diploma örneği, varsa terhis belgesi, 12 vesikalık fotoğraf ve vukuatlı aile kayıt tablosuyla başvuru yapabileceği bildirildi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Sınav ? 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben başvurumu hepsini yaptım tatvan tugay dan bana denildiği şu eylülün 18 sınav ama Ayın 27 sınav olunduğunu söylediler böyle Bişey varmı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ekrem enucur 7 yıl önce Şikayet Et
    bende acaba bıtlıs se gıdıp orda başvuru yapama lazım mı yoksa ınternet özerınde yapmam lazım
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hernandez 8 yıl önce Şikayet Et
    1988 doğumlu dogrumu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fatıh 8 yıl önce Şikayet Et
    Kayserıden uzman erbas ıcın basvurabılıyozmu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bitlisli 8 yıl önce Şikayet Et
    Uzman Erbaş Alımı Normal Ankaradakinden Bi Farkı Var Mı Yoksa Sadece Doğuda Mı Görev Yapacaklar Bu Alinacaklar Bilgisi Olan Varsa Söylerse Memnun Olurum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.