Bitlis

Tatvanlı sporculara eğitim desteği

12:01 29 Ocak 2016
Tatvanlı sporculara eğitim desteği

Tatvan'ın adını ulusal ve uluslararası alanda başarıyla duyuran gençlere destek olmanın gurur verici olduğunu kaydeden Kolej Müdürü İhsan Işık, şöyle konuştu:

Muay Thai sporunda ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlayan Tatvanlı 3 sporcuya, ilçede faaliyet gösteren özel bir kolej tarafından eğitim desteği sağlanacak.

Krater Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spora devam eden Tatvanlı sporcular Bera Hamza Uğur, Mehmet Yalçın ve Cem Közenk, imzaladıkları sözleşmeyle, eğitimlerine özel kolejde burslu devam edecek.

"Sporcularımızdan Bera Hamza Uğur'un Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu, Mehmet Yalçın'ın Türkiye ve Balkan şampiyonluğu ile dünya 3.'lüğü, Cem Közenk'in ise Türkiye Şampiyonluğu var. Başarı noktasında ilçemizi, ilimizi ve ülkemize en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza kolej olarak katkı sağladık. Bundan böyle hem eğitim hem de sportif alanda daha çok başarılı olacaklarına inanıyoruz. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyor ve sporcularımıza da başarılar diliyorum."

Krater Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ömer Uğur ise sporcuların bundan sonra ki eğitim hayatlarına tam burslu olarak özel kolejde devam edeceklerini söyledi.

Uğur, "Bundan sonra çocuklarımız eğitim ve sporda daha başarılı olacak. Her şey sporun ve sporcunun gelişimi için. Şimdiden sporcularımıza başarı diliyorum. Ayrıca hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Murat Erkan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş'a ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.