Bitlis

Tatvan'da, 50 öğretmene başarı belgesi

16:34 29 Ocak 2016
Tatvan'da, 50 öğretmene başarı belgesi

Tatvan ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının 1. döneminde farklı alanlarda başarı sağlayan 50 öğretmene başarı belgesi verildi.

İlçedeki eğitim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, müdürlük olarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılının 1. döneminde farklı alanlardaki başarılara katkı sunan 50 öğretmeni başarı belgesi ile ödüllendirdiklerini söyledi.

İlçenin eğitim alanındaki başarısı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yüzer, ilçenin eğitim alanındaki başarının tesadüf olmadığını ifade etti.

Yüzer, şöyle konuştu:

"İlçemiz eğitimde her geçen gün başarısını artırıyor. Bu anlamda bizler de sorunları yerinde tespit etmek amacıyla her gün farklı okullara ziyaretler gerçekleştiriyor ve başarı da katkısı olan eğitimcilerimizi belirleyerek başarı belgeleri ile ödüllendiriyoruz. Amacımız ilçemizin başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltmektir. Bunun da yolu öğretmen ve idarecilerimizin katkısı ve öğrencilerin de azminden geçiyor. Bu anlamda bu eğitim-öğretim yılının birinci döneminde ekip olarak yapılan güzel çalışmaların sonucunu TEOG il birinciliği ile almış olduk. İnşallah daha çok çalışarak daha çok başarılı ve güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu anlamda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Erkan'a, idareci, öğretmen ve bütün çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.