Bitlis

Kaymakam Erkan, sporcularla bir araya geldi

14:33 13 Şubat 2016
Kaymakam Erkan, sporcularla bir araya geldi

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Türkiye Şampiyonasından önemli başarılar elde eden sporcularla bir araya geldi.

Muaythai Federasyonu tarafından 28 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Aydın'ın Söke ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonasından 5 birincilik, bir ikincilik ve 4 üçüncülükle dönen sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Elde edilen başarının önemine değinen Erkan, sporcuları tebrik ederek, sporcuların bir kez daha ulusal bir yarışmada ili ve ilçeyi en iyi şekilde temsil ederek ilçeye büyük bir gurur yaşattıklarını söyledi.

Dereceye giren sporcuların Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonlarına katılacağını kaydeden Erkan, şöyle konuştu:

"Elde edilen başarılı sonuç sayesinde Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Yalçın, Mayıs ayında İsveç'te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında, Abduselam Kurt ise Eylül ayında Hırvatistan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecekler. Ayrıca, Türkiye Şampiyonasında minikler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız Bera Hamza Uğur ve Serhat Demir ise Nisan ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edecek. Buda bizim için apayrı bir gurur olacaktır.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.