Bitlis

Bitlis'te KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

11:03 02 Nisan 2016
Bitlis'te KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanlığınca, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

BTSO Başkanı Davut Tezcan, BTSO konferans salonunda yapılan toplantıda girişimciler için 600 bin lira yeni kredi sisteminin çıktığını, KOSGEB'in artık Bitlis'te hizmet vermeye başladığını söyledi.

KOSGEB'in verdiği 150 bin lira miktarla Bitlis'te iyi bir iş kurulabileceğini belirten Tezcan, "Önemli olan alınacak paranın hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bizim esnafımızdan, sanatkarlarımızdan beklentimiz budur. Organize Sanayi Bölgemizi ilana çıktık. Gerçekten yatırım yapmak isteyen esnafımız ve işverenimiz müracaatlarını eksiksiz bir şekilde yapsın. Bu memleketin kalkınması için hep beraber çaba gösterelim" dedi.

KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ise Bitlis'te yeni bir müdürlük olduklarını dile getirerek, KOSGEB İl Müdürlüğünün bütçesini alıp, işlemleri yerinde yapmaya başladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından KOBİ Uzman Yardımcısı Kürşat Köse tarafından, katılımcılara bir sunum yaparak KOSGEB hakkında bilgiler verildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.