Bitlis

Tatvan Belediyesinin kış hazırlıkları

16:33 01 Kasım 2016
Tatvan Belediyesinin kış hazırlıkları

Tatvan Belediyesi kış hazırlıklarına başladı.

Tatvan Belediyesi tarafından yapılan kış hazırlıkları kapsamında ani sel ve su baskınlarına karşı önlemler alındı. Ayrıca, karla mücadele konusunda ekipler oluşturuldu ve iş makinelerinin genel bakımları yapıldı.

Kış hazırlıkları konusunda gazetecilere açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kış şartlarının ağır geçtiği Tatvan merkezde kış hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Geçen yıl yapılan hazırlıklardan dolayı kış boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Kış öncesi yaptığımız hazırlıktan dolayı hiçbir sorun yaşamadık. İlçe merkezindeki karla mücadele çalışmalarını 7 ayrı bölgede eş zamanlı olarak yürüttük. Bu yıl da güzel bir program hazırlıyoruz. Yağmur dönemi olmasından dolayı dikey tüm su kanaletleri gözden geçildi ve tadilat gerektirenler yerler yapıldı. Su ızgaraları yenilendi, kaldırımlar yapıldı ve iş makinelerimizin genel bakımları tamamlandı. Şu an itibarıyla kışa hazır durumdayız. Ani sel ve su baskınlarına karşı ekiplerimiz hazır durumda. Kar yağışının başlayacağı an itibarıyla karla mücadele çalışmalarımız başlayacak. Yaptığımız hazırlıklarla inşallah hiçbir sorun yaşamadan kışı atlatacağız. Amacımız, halkın sorun yaşamayacağı şekilde sıkıntısız bir kış geçirmek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.