Bitlis

Tatvan'da yol ve kaldırımlar kardan temizleniyor

16:05 28 Şubat 2017
Tatvan'da yol ve kaldırımlar kardan temizleniyor

Tatvan Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezindeki ana cadde, ara sokaklar ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması yaptı.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede bir taraftan kar nedeniyle yolu kapalı olan köylere iş makineleriyle yardım ulaştırırken, diğer taraftan ilçe merkezinde kar temizlik çalışması yürüttüklerini söyledi.

İlçe merkezinde kar temizleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Menteş, şunları kaydetti:

"Kar yağışının yoğun olarak devam etmesinden dolayı ekiplerimiz aralıksız çalışma yürüttü. Gece ve gündüz devam eden çalışmalarla tüm yolları sürekli açık tuttuk. Çarşı merkezindeki karlar da kamyonlarla yerleşim alanı dışına taşındı. Aynı zamanda ara yollarda da yol genişletme çalışması yürütüldü. Ağır geçen kış şartlarına rağmen çok şükür sıkıntı yaşamadan bu dönemi atlattık. İlçe merkezindeki kaldırımlarda da çok kar biriktiği için iş yardımı makineleri marifetiyle oralarda da çalışma yürüttük. Vatandaşların yolları ve kaldırımları rahat bir şekilde kullanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.