Bitlis

Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu'na ziyaret

14:28 08 Mart 2017
Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu'na ziyaret

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak Mal Müdürü Mevlüt Gündüz ile Vergi Dairesi çalışanlarını makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alibeyoğlu, verginin, gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülüğü arasında yer aldığını, vatandaşlara yüklenen bu ekonomik yükümlülüğün temel amacının, devletin harcamalarını karşılayabilmesi için kaynak yaratmak olduğunu kaydetti.

Vergi sayesinde elde edilen kaynaklarla kamu hizmetleri ve yatırımların gerçekleştirildiğine vurgu yapan Alibeyoğlu, "Vergi, devletin sağlamakla yükümlü olduğu sağlık, güvenlik ve altyapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için kaynak sağlar. Vergi, bir anlamda da halkın sermayesidir. Vergi, helal kazancın tacı, ekonominin ise ilacıdır. Bu vesileyle 28. Vergi Haftası'nın, ülkemize ve iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Güroymak Mal Müdürü Mevlüt Gündüz de hafta etkinlikleriyle ekonominin gelişmesi, ülkenin kalkınması, huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında verginin önemine dikkat çekmeye çalıştıklarını anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.