Bitlis

Ahlat’ta danışmanlık bürosu açıldı

17:19 24 Mart 2017
Ahlat’ta danışmanlık bürosu açıldı

İş yerinin açılışı öncesinde bir konuşma yapan Tekbıyıkoğlu, iş yeri sahibinin yaklaşık 2 yıl kadar kaymakamlığın proje ofisinde çalıştığını, şimdi de kendi proje bürosunu açtığını belirtti.

Ahlat ilçesinde Atılım Mühendislik Proje ve Danışmanlık adıyla yeni bir iş yeri açıldı.

İlçenin yukarı çarşısında bulunan büronun açılışına Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Nail Uslu, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tekbıyıkoğlu, "Devlet bir iş kapısıdır ama özel sektörde bir iş kapısıdır. Özel sektör büyüdüğü zaman ekonomimiz büyür. Bu münasebetle hem ülke ekonomisine hem de ilçe ekonomisine faydasının olacağını değerlendiriyorum. Bütün büyük işlerin ardında projeler vardır. Her isabetli işin ardında projeler var. Proje işi artık çok önemli. Artık devlette bile projesiz Maliye Bakanlığı ve hazinemiz para göndermiyor. Bunun bir projeye, başlangıcının, sonunun ve amacının belirtilmesini istiyor. İnşallah buranın da ilçemizde ki işlere faydalı katkıları olur. Hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.