Bitlis

Tatvan'da 180 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

11:43 23 Mayıs 2017
Tatvan'da 180 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Tatvan Kaymakamlığı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) için açılan hazırlık kursuna katılan 180 öğrenciye spor malzemesi verdi.

Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Muş, Bingöl, Bitlis ve ilçelerindeki öğrencilere yönelik açılan kurs, Tatvan Şehir Stadı'nda devam ediyor.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan, hazırlık kursunu ziyaret ederek 180 öğrenciye spor malzemesi dağıttı.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaymakamlık olarak her zaman spora ve sporcuya gereken önemi vereceklerini söyledi.

Kurs ve sağlanan malzemeler sayesinde gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanacaklarını anlatan Özkan, şöyle konuştu:

"Kurs kapsamında öğrencilerimiz alanında uzman antrenörler gözetiminde BESYO giriş sınavlarına hazırlanıyor. Kursu açmamızdaki amacımız yetenekli gençlerimizi en iyi şekilde eğiterek onları üniversiteye hazırlamak. Yaklaşık iki aydır devam eden bu kursumuz üniversitelerin son sınav tarihine kadar devam edecek. İnşallah kurs sonunda da yüksek bir oranla bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. Gençlerimize başarılar diliyorum."

Öğrenciler ise kurs ve spor malzemeleri için Kaymakam Özkan'a teşekkür etti.

Programa, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş, Gençlik Merkezi Müdürü Erhan Tunç katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.