Bitlis

Güroymak'tan kısa kısa

14:04 26 Mayıs 2017
Güroymak'tan kısa kısa

Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından Güroymak Mehmetçik Parkı'nda resim ve kapak süsleme sergisi açıldı.

Sergide Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin katkılarıyla yapılan kapak süsleme, delme, boncuklama ve yağlı boya çalışmalarından oluşan resim sergisi vatandaşların beğenisini aldı.

Vatandaşlar başarılı çalışmalardan ötürü öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

- Güroymak'ta TÜBİTAK Bilim Fuarı

Güroymak'ta, "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Özkavak Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından okulda hazırlanan fuarı gezen ve hazırlanan projeleri inceleyen veliler, öğrencilerden bilgi aldı.

Özkavak İlkogretim Okul Müdürü Fatih Kızılkaya, öğrencilerin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, bunları sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulmasının amaçlandığını kaydetti.

Fuarın öğretmen ve öğrencilerin gayretleri sonucu çok başarılı geçtiğini aktaran Kızılkaya, "Okulumuzda ilk olarak yapılan bu etkinlikte, öğrencilerimizin kendi çalışmalarını sergilemeleri öz güvenlerine pozitif katkı sağlamıştır. Sonraki yıllarda yapılacak olan bu tür çalışmalara örnek teşkil edeceğini umuyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.