Bitlis

Başkan Aksoy'dan teşekkür mesajı

21:04 14 Haziran 2017
Başkan Aksoy'dan teşekkür mesajı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, merkezi İstanbul'da bulunan Bitlis Platfotmu ile Van Gölü sahilinde düzenledikleri 10 bin kişilik iftar yemeğine yoğun katılım sağlanmasından dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Aksoy, mesajında, düzenledikleri iftar yemeğine yoğun katılım gösteren ilçe halkı, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum amirleri, Bitlis Platformu üyeleri ve ilçe dışından gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Çok anlamlı ve bir o kadar da güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

"İşletme Parkı'nda 10 bin kişilik iftar yemeğiyle bir rekora da imza attık. Tatvan Belediyesi ve Bitlis Platformu olarak çok anlamlı bir organizasyona imza attığımıza inanıyorum. Bu organizasyon sayesinde ilçemizin Van Gölü sahilinde çok güzel bir kardeşlik sofrası kurduk. Yoğun katılımın olduğu organizasyonumuz renkli görüntülere sahne oldu. Bu organizasyonların, dayanışma ve kaynaşmamıza katkı sunacağına inanıyorum. Bunu geleneksel hale getirerek her yıl daha çok katılımla programı düzenlemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle iftar programımıza gerek ilimizden ve gerekse diğer illerden katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.