Bitlis

Bitlis'te şikayet kutuları teşekkür mektuplarıyla doluyor

15:33 17 Temmuz 2017
Bitlis'te şikayet kutuları teşekkür mektuplarıyla doluyor

Bitlis Devlet Hastanesinde, hastaların şikayetlerini bildirmek için bırakılan kutularına, verilen kaliteli sağlık hizmetinden dolayı teşekkür mektupları bırakıldığı bildirildi.

Hastanede yapılan başarılı ameliyatlar ve çalışanların güler yüzüyle karşılaşan hastalar, yazdıkları teşekkür mektuplarını şikayet kutularına bırakıyor.

İnsan Hakları Birimi Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Musa Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaların sağlıklı insanlara göre daha hassas olduğunu belirtti.

Hastaneye gelen hastaların, doktor, hemşire veya herhangi bir çalışanla sıkıntı yaşamaması için çalışma başlattıklarını ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:

"Hastaların şikayetleri olması durumunda en geç 10 gün içinde bu şikayetlerine cevap veriliyor. 2016 yılına göre şikayetler yüzde 80 oranında azaldı. Memnuniyet sayısı ise her geçen gün artıyor. Ayrıca insan hakları birimi olarak her ay acil, poliklinik ve yatan hastalara anket yapıyoruz. Anketlerde hastanemizin genel işleyişiyle ilgili bilgi topluyoruz. Bu sonuçlar doğrultusunda nerede eksiğimiz varsa, bunu gidererek daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz."

Dilek ve şikayet kutularının, şikayet yerine teşekkür mektuplarıyla dolduğunu bildiren Kılıç, şikayetleri sıfıra indirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.