Bitlis

Bitlis'ten kısa kısa

18:47 14 Ağustos 2017
Bitlis'ten kısa kısa

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile il özel idaresince yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Bitlis Valiliğinde, Vali Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıyla köylerde, bu yıl yapılan ve devam eden yatırımlar ele alındı.

Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, Vali Ustaoğlu, yatırımlar hakkında bilgi aldı.

- Vali Ustaoğlu, OSB'de inceleme yaptı

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Davut Tezcan, 630 dönüm arazi üzerine kurulu olan OSB hakkında Vali Ustaoğlu'na bilgi verdi.

OSB alanında planlanan yollar, altyapı ve enerji hatları hakkında bilgi alan Ustaoğlu, OSB'nin yatırımcılara hazır olduğunu ve bazı parsellerin tahsis edildiğini belirtti.

Ustaoğlu, OSB'nin kente ekonomik fayda sağlayacağını belirterek, "Hedefimiz OSB'yi daha fazla yatırımcıya açmak. Burada kurulacak işletmeler kentte büyük bir istihdam alanı sağlayacak." ifadelerini kullanıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.