Bitlis

Kaymakam Özkan, muhtarlarla bir araya geldi

16:25 16 Ağustos 2017
Kaymakam Özkan, muhtarlarla bir araya geldi

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tatvan Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı, Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumla başladı.

Daha sonra muhtarlar, köy ve mahallelerdeki elektrik kesintileri ve iletim hatlarıyla ilgili sorunları dile getirdi.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan, amaçlarının ilçe genelindeki sorunların birinci ağızdan dinlenip, çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine istişareler yapmak olduğunu söyledi.

Tatvan'da kamu hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini anlatan Özkan, şöyle konuştu:

"Kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, toplumun huzur ve güveninin sağlanması noktasında önemli görevler var. Özellikle asayiş ve güvenliğin tesisinde muhtarlarımızın hassas olmaları, bu konuda bizlerle ve ilgili kurumlarımızla sürekli irtibat halinde olmalarını bekliyoruz. Bu toplantıların bir başka amacıysa yürüyen ve devam eden kamu hizmetlerini görüşmek, yapılması gereken kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunmaktır. Etkili ve çözüme yönelik kararlar alıp, bu kararların da uygulanmasında sağlam bir iradeyle yapılması gereken konuları irdeleyeceğiz."

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Tercan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.