Bitlis

Bitlis'ten kısa kısa

11:18 18 Ağustos 2017
Bitlis'ten kısa kısa

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, kendisini ziyaret eden konuklarını makamında ağırladı.

Tatvan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir, Bitlis Özgüzelderespor Kulübü Başkanı Cevdet Tuncel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Emin Geylani, Bitlis Kadınları Kaynaştırma Derneği Başkanı Hatıra Serkehni ve Futbol Hakemler Derneği Başkanı Murat Öztürk, Vali Ustaoğlu'nu ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuklar, Vali Ustaoğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Ustaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

- "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyası

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Türk Kızılayı Bitlis Şubesine kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban, makamlarında ziyaret ettiği Vali Ustaoğlu ve Çoban'ı, "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyası hakkında bilgilendirdi.

Ardından Ustaoğlu ve Çoban, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Türk Kızılayı Bitlis Şubesine kurban bağışında bulundu.

- Bitlis'te altyapı çalışmaları

Bitlis Belediyesi ekiplerince kentteki mahalle yollarında asfaltlama, yol yenileme ve kaldırım çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğünce birçok mahallede gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, başta arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda asfalt serim, yenileme ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu doğrultuda Taş Mahallesi'ndeki birçok yolda parkeler sökülerek asfaltla kaplanıyor. Bu noktalarda kaldırım ve tretuvar çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yoğun bir tempoyla sürdürülen yol çalışmaları, kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.