Bitlis

Vali Ustaoğlu, muhtarlarla buluştu

13:33 20 Kasım 2017
Vali Ustaoğlu, muhtarlarla buluştu

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, halkın sorunlarını dinlemek üzere mahallelere giderek halk toplantıları gerçekleştiren Vali Ustaoğlu'nun, her 15 günde bir mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptığı belirtildi.

Toplantıya, Bölükyazı, Arıdağ, Bayramalan, Başmaklı, İçgeçit, Üçevler, Aşağıbalcılar, Yukarıbalcılar, Akçalı, Ilıcak ve Kayabaşı köyü muhtarları ile bazı kamu kurum temsilcilerinin katıldığı kaydedilen açıklamada, muhtarların köylerin ihtiyacı olan içme suyu, altyapı ve köy yollarının asfaltlanması konusundaki taleplerini Ustaoğlu'na ilettiği ifade edildi.

Valilikte muhtarlarla buluşan Ustaoğlu, köylere daha iyi hizmet götürülebilmesi için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Toplantının hayırlara vesile olması dileğinde bulunan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Devletimizin imkanlarının en ücradaki vatandaşa ulaştırılmasında en önemli aracı muhtarlarımız olmuştur. Muhtarlarımız adeta devletimizin işiten kulağı, gören gözü ve konuşan dili olmuştur. Her 15 günde bir muhtarlarımızla valilikte toplantı yapıyoruz. Muhtarlarımıza her daim kapılarımız açık. Devletimizin imkanları ölçüsünde köylere daha iyi hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.