Bitlis

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

16:06 05 Aralık 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Son günlerde ülkemiz üzerine oynanmaya çalışılan oyunların farkındayız. Ama kriz tellalları boşuna heveslenmesin. Allah'ın izniyle hiç kimsenin gücü kardeşliğimizi bozmaya yetmez." açıklamasında bulundu.

Demiröz, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Maltepe'de 30 Kasım-3 Aralık'ta düzenlenen "Bitlis Tanıtım Günleri"nin yerli ve yabancı çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildiğini, etkinlikte Bitlis'in geniş kitlelere tanıtıldığın belirtti.

Açıklamasında, "Müze Kent Bitlis İstanbul'a Taşınıyor" sloganıyla duyurulan etkinliğin, Bitlis'in tarihi, kültürel ve coğrafi güzelliklerinin tanıtılması bakımından büyük bir fırsat sunduğunu vurgulayan Demiröz, şunları kaydetti:

"Tanıtım günleri sadece Bitlis'e değil bütün Doğu Anadolu'ya yönelik ön yargıların ortadan kaldırılmasına ve bölgeye ilginin daha da artmasına katkı sağladı. Son yıllarda yapılan yatırımlar ve tanıtım faaliyetleri ile bölgenin zenginliklerinin ortaya çıkarılmasında çok yol katedildi. Bu etkinliklerin en önemli özelliği ise birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Son günlerde ülkemiz üzerine oynanmaya çalışılan oyunların farkındayız. Ama kriz tellalları boşuna heveslenmesin. Allah'ın izniyle hiç kimsenin gücü kardeşliğimizi bozmaya yetmez. İşçisi işvereniyle, memuru emeklisiyle, devletimize güvenmekten, ülkemizin ve insanımızın potansiyeline inanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz."

Mazlumların umudu olan Türkiye'nin içine kapanma, yorulma, mola verme lüksünün olamayacağını kaydeden Demiröz, bu yüzden mücadeleyi sürdüreceklerini, kardeşliği de pekiştirerek Türkiye'yi daha güçlü kılmak için gece gündüz çalışacaklarını bildirdi.

Bitlis'te bugün birlik, beraberlik ve huzurun olduğuna dikkat çeken Demiröz, açıklamasında, "Tanıtım günlerimizin her aşamasında katkısı olan valimiz, belediye başkanımız, kaymakamlarımız, sivil toplum kuruluşları ile tam bir uyum ve ahenk içinde çalışıyor. Bundan gurur duyuyoruz. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.