Bitlis

Bitlis'te hırsızlık önlemleri

18:07 13 Ocak 2018
Bitlis'te hırsızlık önlemleri

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, kentte, hırsızlık, telefon dolandırıcılığı ve banknotlarda sahte para faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ekipler, kent merkezindeki esnafları, çay ocaklarını ve kıraathaneleri ziyaret ederek, vatandaşları hırsızlık, telefon dolandırıcılığı ve banknotlarda sahte paracılığı konusunda broşür dağıtırak bilgilendirdi.

Açıklamada, şu ifadele yer verildi:

"Ayrıca kentte yaşayan vatandaşlara da kilitçiler odasına bağlı meslek grupları haricindeki kişilerden anahtar çoğaltma ile değişim gibi ihtiyaçlarını karşılamamaları, hırsızlık olaylarının önlenmesinde güvenli kilit kullanımının önemi hakkında bilgiler verildi. Vatandaşların her hangi bir suç ve suç unsuruyla karşılaşmaları durumunda 155 ihbar hattını kullanarak oluşabilecek olumsuzluklara karşı erken müdahale edebilmek için desteklerinin sağlanması istendi. İlimizde huzur ve güven veren ortamın daimi olması için özverili çalışmalarımıza Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.