Bitlis

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine doğru

17:53 17 Mart 2018
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine doğru

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Adabağ, Oda'da düzenlediği basın toplantısında, 7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan TATSO seçimlerinde, tekrar başkanlık için adaylığını açıklayarak, oda yönetimi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

TATSO yönetimi olarak son bir dönemde yatırım, turizm ve istihdam odaklı birçok proje ve çalışmaya imza attıklarını belirten Adabağ, şöyle konuştu;

"TATSO yönetimi olarak bir dönem boyunca gerek ilimiz gerek ilçemiz ve gerekse bölgemizin her alanda kalkınması için çalışmalar yürüttük. Bu anlamda İran ile Bitlis arasında turizm ve yatırım atağı başlattık. Bunun yanında yine genç ve yeni girişimcilerimizin önünü açmak ve onlara katkı sunmak adına girişimcilik kursları açtık.

Bu kursları tamamlayarak belgesini alan girişimcilerimize faizsiz kredi kullanma imkanı sunduk. Bunun sayesinde de birçok girişimci hem kendi iş yerini açtı hem de kendi işinin patronu oldu. Bizim burada tek bir gayemiz var, oda hizmettir, hizmet dışında başka hiçbir gayemiz yoktur, olmaz da zaten. Son bir dönemdir yaptığımız sayısızca proje ve iş ortadadır.

Üyelerimiz oy verirken sadece vizyona baksınlar, çünkü vizyon her şeyin başadır. Bu anlamda bizim kazanmak ya da kaybetmek gibi bir kaygımız yok, seçmenlerimiz neye karar veriyorsa bizler buna her zaman saygı gösteririz. Çünkü onların verdiği karar her zaman en doğru karardır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.