Bitlis

AÖF kayıtları için uyarı yapıldı

17:56 05 Eylül 2018
AÖF kayıtları için uyarı yapıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bitlis Bürosu, açıköğretim fakültesi kayıtlarının 3 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapılacağını bildirdi.

AÖF Bitlis Bürosundan yapılan açıklamada, kayıt türleri ve tarihlerinin www.anadolu.edu.tr internet sitesindeki duyurular kısmında gerekli açıklamaların bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, AÖF iktisat ve işletme fakülteleri 2018-2019 öğretim yılı internet başvuru, kayıt, kayıt yenileme, ekle ve silme tarihleri şöyle sıralandı:

"Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) için kayıtları 3-10 Eylül, ikinci üniversite kayıtları 11-21 Eylül, yatay geçiş kayıtları da 19-21 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Ek yerleştirme ve dikey geçişe yeni kayıt ile 7143 sayılı kanun kapsamında aftan yararlanmak isteyenlerin kayıtları da 24-28 Eylül tarihleri arasında alınacaktır. Sağlık bölümünde lisans tamamlama yatay geçiş ders ekleme 4-5 Ekim, iktisat ve işletme fakültelerinde kayıt yenileme, ekle ve sil işlemleri ise 24 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır."

Açıklamada, 11-21 Eylül tarihleri arasında ikinci üniversite kapsamında sınavsız kayıt yapılabilecek bölümler ve detaylarına http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr internet adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.