Bitlis

8 yaşındaki Yiğit Ali için yardım kampanyası

14:11 19 Ağustos 2019 1 Yorum Var
8 yaşındaki Yiğit Ali için yardım kampanyası

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde serebral palsi (beyin felci) hastalığına yakalanan 8 yaşındaki Yiğit Ali’nin ailesi, valilikten aldıkları izinle çocuklarının tedavisi için yardım kampanyası başlattı.

İlçede yaşayan Remzi ve Gülseren Akkol çifti, 9 aylıkken serebral palsi olduğunu öğrendikleri 8 yaşındaki çocukları Yiğit Ali’nin iyileşmesi için tüm imkânlarını seferber etti. Aile 5 yıl boyunca çocuklarının tedavisi için çare aradı ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle gerekli tedavileri yaptıramadı. Bitlis Valiliği’ne başvuran Akkol Ailesi yardım toplanılması için valiliğin iznini aldı.

Bitlis Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, tarafından yapılan inceleme sonucunda Ziraat Bankası’ndaki hesaptan yardım toplanacak.

‘3 YILDIR TEDAVİ ETTİREMİYORUZ’

Şoförlük yaparak ailesinin geçimini sağlayan 2 çocuk babası Remzi Akkol, yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeniyle çocuklarının tedavisini yaptıramadıklarını ifade ederek, "Maddi imkânsızlıklar yüzünden yaklaşık 3 yıldır çocuğumuzu tedavi ettiremiyoruz. Çocuğumuzun yarım kalan tedavisini devam ettirebilmek için Bitlis Valiliği’nden maddi yardım yapılması için bankadan hesap açılması izni aldık. Valiliğimizin gözetiminde başlatılan bu yardım kampanyasına tüm hayırseverlerden destek bekliyorum. İnşallah hayırseverlerin yardım ve desteğiyle çocuğumuz sağlığına kavuşacaktır" dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah en kısa zamanda şifasını verir işallah ailesinde Allah yardımcı su olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • EMİNE 4 yıl önce Şikayet Et
    iban numarası ve hesap nosu yok nasıl yardım yapılacak
    Cevapla
  • Tuba akkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Var
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.