Bolu

Boluspor, nokta transfere yöneldi

11:47 25 Kasım 2015
Boluspor, nokta transfere yöneldi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, "Bu ligin üstünde kalitesi belli, kariyeri belli nokta oyuncular olursa bir ya da iki destek olma açısından değerlendireceğiz. Burada oyuncuların da bu tarz transferlere karşı çıkacaklarını düşünmüyorum" dedi.

Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve getirildiğinden sonraki 7 haftalık periyoda bakıldığında ciddi bir çıkışın olduğunu, bunun hep devam etmesini istediklerini, devam ettirmek için de herkesin canla başla fedakarlık ederek çalıştığını söyledi.

Ligde ilk 6 ve ilk 2'nin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Karakuş, "Kurulan hayaller, tekrardan her şeyin güzelleşmesinin, hem şehir hem bizler hem de oyuncular üzerinde çok ciddi pozitif etkileri oluyor. Bunu devam ettirdiğimiz sürece herkes mutlu" diye konuştu.

Karakuş devreyi görebilmek için geride kalan 5 maçın oynanması gerektiğine vurgu yaparak, göreve geldiklerinden beri final maçlarından kurtulamadıklarını belirtti.

Ligin üstünde ve altında olan takımların birbirine çok yakın olduğunu anlatan Karakuş, "Ligde her maçın başka bir önemi var. Devreyi değerlendirmemiz açısından önümüzdeki 3 haftayı görmemiz lazım. Bu 3 hafta bizim neler yapabileceğimizi, neler planlayacağımızı net olarak ortaya koyacaktır" ifadesini kullandı.

Takım olarak iyi gittiklerine dikkati çeken Karakuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi giden bir takıma çalışma yapılır mı? Onu bilmiyorum. Tabii her zaman daha iyisi var. Ben bu takıma girecek oyuncunun, bu takım içerisindeki oyunculardan çok daha üstün, tartışılmaz olması gerektiğini düşünenlerdenim. Bu ligin üstünde kalitesi belli, kariyeri belli nokta oyuncular olursa bir ya da iki destek olma açısından değerlendireceğiz. Burada oyuncuların da bu tarz transferlere karşı çıkacaklarını düşünmüyorum. Başarı isteniyor ve herkes daha iyi bir takımda oynamak ister. Bu tarz oyuncu takviyeleri olursa herkes daha çok mutlu olacak diye düşünüyorum."

- Başarıyı altyapı camiası adına istiyorum

Karakuş, başarının kendisi açısında önemli olduğunu ifade ederek, bu kulübün uzun yıllar altyapısında çalıştığını, A takımında 7 haftadır görev yaptığını ve bu süreçte görüntü itibarıyla başarılı olduklarını vurguladı.

İçeride oynanan maçlarda seyirci desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Karakuş, "İç sahada seyirci sayısının biraz daha artması, desteğin yüksek olması temenni ediyoruz. İnşallah daha çok, daha tempolu, daha istekli, daha arzulu bir seyirciyle iyi bir maç oynayıp kazanmak istiyoruz. Bu hafta herkesi maça davet ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.