Bolu

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

16:58 10 Şubat 2016
Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Şu an burada sektörün lideri fırınların ürettiği ekmeklerden daha kaliteli bir ekmek üretiyoruz ve piyasa fiyatlarının altında satıyoruz" dedi.

Bolu Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Bolu halkının en kaliteli ekmeği, en ucuz fiyata alacağını belirtti.

"Bu fırının ne zaman yapıldığını ve ne kadar zamandır hizmet verdiğini bilmiyorum ama eski belediye başkanlarımızdan rahmetli Muzaffer Işın zamanında yapıldığını tahmin ediyorum" diyen Yılmaz, "Biz bu fırını 2 milyon TL gibi bir bedelle yeniden yapmayı düşünüyorduk fakat arkadaşlarımız 50 bin TL gibi bir masrafla mevcut fırının günde 15-20 bin ekmek üretecek hale dönüşebileceğini söyledi. Bunun üzerine bizde 50 bin TL masraf ile bu fırını günde 15 bin ekmek üretecek duruma getirdik" ifadesini kullandı.

Yılmaz, bu fırının ürünlerinin son derece kaliteli ve aranan bir ekmek olduğunu vurgulayarak, "Şu an burada sektörün lideri fırınların ürettiği ekmeklerden daha kaliteli bir ekmek üretiyoruz ve piyasa fiyatlarının altında satıyoruz. 250 gram ekmeği 60 kuruşa satıyoruz. Günlük üretim şu anda henüz 5 bin civarında ama önümüzdeki günlerde 15 bine çıkacak. Biz burada rakamlara çok takılmıyoruz önemli olan ekmeğimizin kaliteli olması ve aranan ekmek olmasıdır" değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.