Bolu

Abant ve Kartalkaya'da Sevgililer Günü yoğunluğu

13:54 11 Şubat 2016
Abant ve Kartalkaya'da Sevgililer Günü yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya ve doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı'ndaki oteller, Sevgililer Günü hazırlıklarını tamamladı.

Bolu'ya 40 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Tabiat Parkı'ndaki oteller, Sevgililer Günü'nde tam kapasiteyle hizmet verecek.

Sevgililer Günü'nü, Abant'ta geçirmek isteyen çiftler günler öncesinden rezervasyonlarını yaptırdı.

Abant Tabiat Parkı'nda bulunan bir otelin satış ve pazarlama müdürü Hikmet Yeşilkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede bulunan tüm otel ve işletmelerde Sevgililer Günü yoğunluğu yaşandığını belirterek, "Hafta sonu tatiline denk gelen bu özel günde, bölgedeki oteller olarak çeşitli organizasyonlar düzenleyeceğiz. Kış mevsiminin en güzel günlerinden biri olan 14 Şubat'ta misafirlerimize, güzel ve yıllarca anılacak bir gün geçirmelerini sağlayacağız" diye konuştu.

Yeşilkaya, şu anda doluluk oranlarının yüzde 95 civarında olduğunu, pazar gününe kadar bu oranın yüzde 100'e ulaşmasını beklediklerini ifade ederek, yüksek kesimlerinde 1 metreye yakın kar bulunan Abant'a gelen misafirlerin burada vakitlerini at ve fayton turları yaparak ve kızakla kayarak geçirebileceklerini sözlerine ekledi.

Kayak tutkunlarına hizmet veren Kartalkaya'daki 5 otelin Sevgililer Günü doluluk oranları da yüzde 95 seviyesine ulaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.