Bolu

Bolu merkezli uyuşturucu operasyonu

10:27 04 Haziran 2016
Bolu merkezli uyuşturucu operasyonu

Bolu merkezli olarak İstanbul, Ankara, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli ve Düzce'de yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 56 zanlıdan 11'i cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışması sonucunda düzenlenen operasyon kapsamında "uyuşturucu madde bulundurduğu, kullandığı ve ticaretini yaptığı" iddiasıyla gözaltına alınan 56 şüpheliden 29'u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Gerede Adliyesine sevk edilen 27 zanlıdan 11'i tutuklandı, 3'ü savcılıktaki ifadelerinin ardından 13'ü ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Operasyon kapsamında firari 10 şüphelinin arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 31 Mayıs'ta Bolu merkezli 7 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 56 zanlı gözaltına alınmış, şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada 100 gram esrar, 90 uyuşturucu hap, 960 kök Hint keneviri ve 30 tabanca mermisi ele geçirilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.