Bolu

GÜNCELLEME - Deniz bisikletinden göle düşen kişi kayboldu

22:55 10 Haziran 2016
GÜNCELLEME - Deniz bisikletinden göle düşen kişi kayboldu

Gölün kıyısında bekleyen baba Mehmet Gökarslan, oğlununun cesedini yakından görmek istedi. Jandarma ekiplerinin müsaade etmediği acılı babayı, Göynük Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan teskin etti.

Bolu'nun Göynük ilçesinde deniz bisikletinden Sünnet Gölü'ne düşen 25 yaşındaki kişinin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Sünnet Gölü Tabiat Parkı'ndaki bir tesiste çalışan Ayhan (25) ve kardeşi Kayhan Gökarslan ile Onur Aydın deniz bisikletiyle gölde tur attı.

Bir süre sonra yanındakileri kıyıya bırakan Ayhan Gökarslan, amatör balıkçıların göl üzerinden geçen telefon hattına attığı av malzemelerini temizlemek için yeniden suya açıldı. Av malzemelerini temizlediği sırada dengesini kaybederek göle düşen Gökarslan kayboldu.

Gökarslan'a ulaşamayan tesis çalışanları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, Bolu Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ve AFAD ekiplerinden yardım istedi.

Gökarslan'ın bulunması için çalışma başlatan ekipler, göl kıyısından 5 metre açıklıktaki telefon hatlarının altında dalış yaptı. Ekipler, 4 metre derinlikte buldukları Gökarslan cesedini kıyıya çıkardı.

Olayı öğrenen Gökarslan'ın yakınları Sünnet Gölü Tabiat Parkı'na geldi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Göynük Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gökarslan'ın cesedinin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

Ayhan Gökarslan'ın geçen yıl evlendiği ve 8 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.