Bolu

Galatasaray taraftar grubu 100 aileye ramazan yardımı yaptı

12:48 23 Haziran 2016
Galatasaray taraftar grubu 100 aileye ramazan yardımı yaptı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan Bolu il temsilciliği tarafından, ramazan ayı dolayısıyla daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.

Ramazan ayının tüm güzellikleriyle devam ettiği günlerde Bolu’da Galatasaraylı taraftarlar maddi durumu kötü olan ailelere ramazan kolisi dağıtarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Sarı kırmızılı takımın taraftar grubu ultrAslan üyeleri, aralarında para toplayarak maddi durumu iyi olmayan ailelere verilmek üzere 100 adet ramazan kolisi satın aldı.

Kamu kuruluşları ve mahalle muhtarları ile iletişime geçerek kent merkezindeki ihtiyaç sahiplerini tespit eden taraftarlar, aileleri kaldığı evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini teslim etti ve ramazanlarını kutladı.

UltrAslan Bolu İl Temsilcisi Semih Karaosmanoğlu, yaptıkları yardımla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla 100 adet koli dağıttıklarını ve maddi durumu yerinde olmayan ailelerin yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.