Bolu

Boluspor'da transfer çalışmaları

21:06 08 Temmuz 2016
Boluspor'da transfer çalışmaları

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, iç transferde kaleci Soner Şahin ile bir, dış transferde Denizlispor'un sağ bek oyuncusu Furkan Şeker ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Necip Çarıkçı, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve geçen yıl başarılı sezon geçiren takım kaptanı kaleci Soner Şahin ile yeniden anlaştıklarını söyledi.

Denizlispor'un sağ bek oyuncusu 24 yaşındaki Furkan Şeker ile de 2 yılık anlaşma yapıldığını ifade eden Çarıkçı, "İç ve dış transferde şu ana kadar 7 transfer oldu. Geleceğin Boluspor'unu oluşturma çalışmamız sürüyor. Kalan 5 transferi de 10 gün içerisinde yapacağız." dedi.

Kaleci Soner Şahin de anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulunarak, "İnşallah biz de elimizden geldiğince oyunculuğumuz ve karakterimizle takıma katkı sağlamaya, el birliği ile başarılara ulaşmaya çalışacağız." diye konuştu.

Boluspor'un yeni transferi Furkan Şeker ise kulübün hedefini bildiğini dile getirerek "Hedefimiz bir üst lige çıkmak ve bunun için gerekli çalışmayı yaparak başarılı olmak istiyoruz. Boluspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. İnşallah her şey gönlümüzce olur." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.