Bolu

Trafik kazaları MOBESE kameralarında

11:12 02 Ekim 2016
Trafik kazaları MOBESE kameralarında

Bolu'da meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Emniyet Müdürlüğü, kentte suç oranlarının düşürülmesi ve suça karışanların tespit edilerek yakalanması amacıyla kurulan MOBESE kameralarına kaydedilen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

Trafik kazalarıyla ilgili görüntülerde, yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışma anının yanı sıra kazaya karışan bir başka otomobilin refüje çıkması da yer alıyor.

Görüntülerde, Turgut Özal Bulvarı ile Hürriyet Caddesi kavşağına kontrolsüz giren 2 otomobilin çarpışarak savrulması, Ulubatlı Sokak üzerinde seyreden bir kamyonetle otomobilin çarpışması, SGK kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobilin motosiklete çarpması, Sanayi kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye otomobil çarpması görülüyor.

Jandarma kavşağından döndükten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobilin refüjde bulunan ağaçlara ve süslemelere çarpması, Hürriyet Caddesi'nde kırmızı ışıkta duran bir otomobile arkasında seyreden minibüsün çarpması, Gölköy Kavşağı'nda, sağ şeritte seyreden bir otomobilin kavşağa girmeye çalışması sonucu arkasından gelen başka bir otomobile çarpması gibi kazalar da görüntülerde dikkati çekiyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.