Bolu

Bolu'da asayiş

18:07 24 Mayıs 2017
Bolu'da asayiş

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında bin 245 paket kaçak sigara ele geçirildi, kendilerini defineci olarak tanıttıktan sonra vatandaşların parasını aldığı öne süren 4 kişi ise gözaltına alındı.

Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrollerinde durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapıldı.

Otobüs içinde yapılan aramada çeşitli markalarda bin 245 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Sigaraları İstanbul'a götürdüğü ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, 17 Mayıs tarihinde Konya'dan 2 otomobil ile Yeniçağa ilçesi Adaköy köyüne gelerek bölgede bulunan Osmanlı eserlerini aradıklarını belirtilen 2'si kadın 4 kişinin M.F. isimli şahsı kendilerine ortak yapmak isteyerek 22 bin lirasını alıp ortadan kaybolduğu ihbarını alan jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışma neticesinde sahte kimlik kullandığı tespit edilen 4 kişinin yakalanması için soruşturma başlatan jandarma ekipleri H.Ç, S.V, F.V, M.B. ve T.A. isimli şahısları gözaltına aldı.

Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.