Bolu

Maçın ardından

23:09 13 Ağustos 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Giresunspor ile evinde 2-2 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, son dakikada yediklerin golün kendileri adına sürpriz bir sonuca neden olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fuat Çapa, sezonun ilk karşılaşmalarının her zaman sürprizlerle dolu olduğunu vurgulayarak, "Bizim için de sonuç son dakika golüyle sürpriz oldu. İki takımın da sezon içinde belirli hedefleri var. Bu da net bir şekilde sahada gözüktü. Her iki takım da birbirine eşdeğerdi." dedi.

Yedikleri gollerin, geçen sezonki sıkıntıların devamı olarak göründüğünü anlatan Çapa, "Acilen önlem almamız gerekiyor. Ama 2-1'den sonra yakalamış olduğumuz bir net pozisyon var onu değerlendirmiş olsak 3-1 olacaktı. O zaman da galibiyetten dolayı bazı şeyleri görmeyecektik veya görmemezlikten gelecektik." diye konuştu.

Giresunspor karşılaşmasında eksiklerini de gördüklerini aktaran Çapa, "Eksikliklerimizi görmemiz lazım ki kendimizi daha iyi geliştirelim ve eksikliklerimizi gidermeye çalışalım. Defansif anlamda en kısa zamanda bir çözüm üretmemiz gerekiyor. Bu geçen sene de böyleydi. Bu sezon da çok net şekilde gözüküyor." ifadelerini kullandı.


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Boluspor deplasmanının zorlu olacağını bildiklerini dile getirdi.

Boluspor'un ligin en hazır kadrolarından birine sahip olduğunu aktaran Diyadin, şunları kaydetti:

"Rakibimizin oyun kurmasını engelleyecek şekilde baskılı oynadık. Bunda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Pozisyonlar da bulduk ama ilk yarıyı 2-1 geride bitirdik. Rakibin de sanıyorum üçüncü bir pozisyonu yoktu. Oynadığımız oyun sonucunda mağlup olsaydık, gerçekten çok üzülürdük."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.