Bolu

Boluspor, Digitürk ile yayın paketi anlaşması yaptı

21:12 10 Ekim 2017
Boluspor, Digitürk ile yayın paketi anlaşması yaptı

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, TFF 1. Lig'de 2017-2018 sezonunda maç yayınlarını gerçekleştiren Digitürk ile anlaşma sağladı.

Boluspor'dan yapılan yazılı açıklamada, Boluspor'un dünya çapında birçok ligin maç yayınlarını sporseverlerle buluşturan ve geçtiğimiz sezon yapılan anlaşma ile TFF 1. Lig'in yayın haklarını da alan Digitürk ile 1 sezonluk yayın paketi anlaşması imzalandığı aktarıldı.

Yayıncı kuruluş Digitürk ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde Boluspor’a gönül vermiş sporseverlerin maçları evlerinde düşük bir miktar ödeyerek izleyebileceğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kampanyadan faydalanmak isteyen sporseverler, Boluspor Kulübü resmi internet sitesi www.boluspor.org.tr ve Boluspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilecek ve üyelik işlemlerini gerçekleştirebilecek. Yayıncı kuruluş ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma ile takımımıza gönül veren sporseverler spor paketini Boluspor Kulübü'nün maçlarını izlemek üzere satın aldıklarında ilk 3 ay için sadece 12 lira ödeyecek. 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de 25 liralık bir ücret ödeyerek Boluspor’un 2017-2018 sezonunda oynayacağı maçları izleyebilecek. Bunun yanında ilk 2 ay Süper Lig maçlarının yayınını da ücretsiz izleyebilecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.