Bolu

Dünya şampiyonu Ceren’den Başkan Yılmaz’a ziyaret

17:08 03 Nisan 2018
Dünya şampiyonu Ceren’den Başkan Yılmaz’a ziyaret

Tayland'da geçen yılı bayanlar muaythai dünya şampiyonu olan, 3 Avrupa şampiyonluğu ve altın kemeri bulunan sporcu Ceren Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Bu yıl 1-8 Ağustos tarihlerinde Tayland’da yapılacak Muaythai Dünya Şampiyonası’nda Milli Takım sporcusu olarak 48 kilo genç bayanlar kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek Ceren Yılmaz ve antrenörü Ertan Akdoğan, Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Geçen yıl bayanlarda muaythai dünya şampiyonu olan, 3 Avrupa şampiyonluğu ve altın kemeri bulunan Bolulu başarılı sporcu Ceren Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bolu küçük bir yer olmasına rağmen hangi branşta olursa olsun iyi bir eğitici gelir de yanına da bu işi seven öğrenci bulabilirse çok büyük başarılara imza atar. Geçmişte atıcılık, jimnastik, güreş ve voleybolda önemli başarılara imza attık. Bugün ise geçtiğimiz ay hokey takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Bugün burada ziyaretimize gelen kızımız ise 1 kere dünya şampiyonu olmuş, 3 kere Avrupa şampiyonu olmuş, altın kemeri bulunan ve 1-8 Ağustos'ta Tayland’da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasında Türkiye’yi , Bolu’yu temsil edecek. Ceren’in bu başarısı inanılmaz. İnşallah ikinci kez dünya şampiyonu olarak bizlerin göğsünü kabartır."

Başkan Yılmaz, Ceren Yılmaz ve antrenörü Ertan Akdoğan’a çiçek ve hediye takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.