Bolu

CHP Parti Meclisi Üyesi Emecan:

12:57 13 Eylül 2018
CHP Parti Meclisi Üyesi Emecan:

CHP Parti Meclisi Üyesi Emine Gülizar Emecan, CHP'nin hazırladığı yeni ekonomi modeli ile ilgili Bolu'da bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Karaçayır Mahallesi'nde bulunan sosyal tesisinde gazetecilerle bir araya gelen Emecan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin şu anda ağır bir ekonomik krizden geçtiğini ileri sürerek, muhalefet partisi olarak kendilerinin bu sürece duyarsız kalmalarının mümkün olmadığını belirtti.

CHP'nin ekonomi uzmanlarının bir çalışma yürüttüğünü anlatan Emecan, "Bu krizden bu ülke nasıl kurtulur, en az zararla bu süreç nasıl atlatılır konusunda bazı çözüm önerileri oldu. Bunu kamuoyu ile paylaştık." dedi.

"ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yaptırımları inkar edilemez." diyen Emecan, "Hakikaten sürekli tehdit, sıkıştırma ve baskı var. CHP'nin zaten bunu inkar etmesi ya da desteklemesi mümkün değil. Biz kesinlikle karşısındayız. Ne yapılması gerekiyorsa adına dış güçler diyorsak, Amerika diyorsak ne tür yaptırım yapılması gerekiyorsa biz onu destekleriz her zaman." ifadelerini kullandı.

Emecan, Türkiye'nin yaşanan ekonomik gelişmeler karşısında güçlü durması gerektiğine vurgu yaptı.

Toplantıda, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kasım Karsu ve partililer de hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.