Bolu

4 çocuğunun gözü önünde eşinin boğazını kesti!

07:32 08 Şubat 2019 9 Yorum Var
4 çocuğunun gözü önünde eşinin boğazını kesti!

Bolu'da, 4 çocuk annesi Iraklı Saja Jamel Mansur (29),hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi Haydar Fadıl Haşim (36) tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Türkiye'ye gelmeden önce Irak'ta polis memurluğu yapan Haydar Fadıl Haşim, polis merkezine giderek teslim oldu

Bolu'da, 4 çocuk annesi Iraklı S.J.M. (29), hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi H.F.H. (36) tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayet sırasında yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğun Irak vatandaşı bir yakınlarının yanında oldukları öğrenildi.

Türkiye'ye gelmeden önce Irak'ta polis memurluğu yapan H.F.H., polis merkezine giderek teslim oldu. Olay, saat 19.30 sıralarında Beşkavaklar Mahallesi İskender Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, Irak uyruklu H.F.H., bir süredir ayrı yaşadığı 4 çocuğunun annesi eşi S.J.M.'nin evine gitti. Daha önce Irak'ta polis memurluğu yaptığı öğrenilen H.F.H. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle H.F.H., eşini göğsünden 3 kez bıçaklayıp boğazını kesti.

H.F.H., daha sonra Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Cinayetin gerçekleştiği giriş katındaki eve Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekipler evde incelemelerde bulundu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

4 çocuk annesi S.J.M.'un 1 hafta önce eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyip uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Ayrıca cinayet sırasında yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğun Irak vatandaşı bir yakınlarının yanında oldukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kadının cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Reis cCc 5 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas alın adamın kellesini Adalet yerine gelsin...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ADALET 5 yıl önce Şikayet Et
    vah vah avrupadan ithal edilen kanunlar bizi çileden çıkarttığı gibi ıraklı aileyide bitirmiş. güzelim ülkemizi bozduğumuz gibi şimdide dünyayı bozuyoruz yazık.
    Cevapla
  • URFALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar türkiyenin 1000 yıldır töresini gelenek ve göreneğini görmezden gelerek batılılaşacagız diyorlar,al sana batılıllaşmak.yani evlenmeyin batılılar gibi nikahsız yaşayın diyorlar dolaylı olarak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Klasik uzaklaştırma kararı gene her zamanki gibi gene 1000 üzerinden 0 sıfır işey yaramamış. Sonuç şikayet edilmiş bir cani tarafından boğazı kesilmiş 4 çocuğu bulunan bir annenin öldürülmesi. Şimdi hakim bey artık tutukluya bilirsin çünkü testi kırılmayı bırak param parça oldu hiç bir anlamı yok geç gelen adalet adalet değildir. Çözüm annenin şikayetinden sonra bu cani takibe ve dinlemeye alınıp enselenip amacına ulaşmadan ulaşmış gibi muamele edilip ceza evine tıkılacaktı bukadar basit.
    Cevapla
  • Demek ki, 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki, cocuklari gostermiyordu. Kadinlarin genelde yaptigi bir sey; ölüm bu, kanunlar engel olamaz!
    İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    kısas şarttır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.