Burdur

Gazi Caddesi çift yön oldu

14:19 25 Ağustos 2015
Gazi Caddesi çift yön oldu

Burdur'un en işlek caddesi olan Gazi Caddesi'nde çift yön uygulamasına geçildi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, caddede inceleme yaptıktan sonra gazetecilere, önce uygulamanın sonuçlarını göreceklerini, daha sonra eksiklikleri tamamlamak için düğmeye basacaklarını söyledi. 

Gazi Caddesi'ni iki şeride bölmek için yola konulan saksıların, araç sürücüleri uygulamaya alıştıktan sonra kaldırılacağını belirten Ercengiz, şöyle konuştu:

"Vatandaşımızın yolun her noktasından karşıya geçişine engel olmak zorundayız. Aksi halde trafik açısından sıkıntıya sebep olur. Fiziki ayrımları yaptık. Sinyalizasyon çalışmalarını da tamamlıyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde öngöremediğimiz eksiklikleri düzelteceğimizi umut ediyorum. Mutlaka düzeltemediğimiz eksiklikler olacaktır. Yüzde 10 hata payımız var. Geri bildirimler alacağız. Buna göre yeni düzenlemeler yapacağız."

Çift yön uygulamasının olumlu sonuçlar vereceğine inandığını ifade eden Ercengiz, vatandaşlardan caddeye park etme alışkanlıklarından vazgeçmelerini rica etti.

Ercengiz, esnafın 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında dükkanlarının önüne malzemelerini indirebileceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.