Burdur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

22:11 08 Ekim 2015
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"Öyle paralel yapılara teslim olmuş, siyasi partilerin ve liderlerin bu ülkeye bu millete verecek hiçbir şeyi yoktur. Bağımsız ve güçlü bir şekilde önce Allah'ına, sonra milletine güvenen liderler hizmet edebilir korkusuz bir şekilde"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Öyle paralel yapılara teslim olmuş siyasi partilerin ve liderlerin bu ülkeye, bu millete verecek hiç bir şeyi yoktur. Bağımsız ve güçlü bir şekilde önce Allah'ına sonra milletine güvenen liderler hizmet edebilir korkusuz bir şekilde" dedi.

Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir çay bahçesinde yaptığı konuşmada, gençlere interneti bedava yapacaklarını, ilk defa iş kuranlara 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi vereceklerini söyledi.

Öğrencilere havayoluyla yurt dışına gitmeleri halinde yüzde 25, iç hatlarda da yüzde 20 indirim yapacaklarını belirten Çavuşoğlu, engellilere, çiftçilere, emeklilere yönelik hizmetlerin de artarak süreceğini kaydetti.  

Çavuşoğlu, sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarında yaptıkları hizmetleri de sürdüreceklerini ifade etti.

Türkiye'nin çok güçlü olması ve partisinin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini vurgulayan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Şu zor günlerde sözde milliyetçilerin Türkiye'nin sorunlarını aşabilmesi için elini taşın altına koyduğunu gördünüz mü siz? Bir 'bay hayır'.. Her şeye hayır... Peki niye siyaset yapıyorsun sen? Niye parti kurdun? Neden millete gidip oy istedin? Ne yapmak için oy istedin onu söyle. Meclise milletvekili gönderip orada rahat etmek için mi? Ne için oy istiyorsun sen. Böyle bir günde milletvekiline ihtiyacın yoksa, Türkiye'nin böyle bir durumda milletvekillerin gerekeni yapmayacak da ne zaman yapacak? İşte onların içinden de bir yiğit çıktı. Kim çıktı, rahmetli Başbuğ'un oğlu Yıldırım Türkeş ortaya çıktı ve 'ben varım' dedi. 'Babamdan böyle gördüm' dedi ve hükümete girdi. Ne yaptılar, hemen ihraç ettiler. "

- "Ülkücü kardeşlerimizle bir sorunumuz yok"

Çavuşoğlu, "Ülkücü kardeşlerimizle bir sorunumuz yok" diyerek, onların muhafazakar ve milliyetçi olduğuna vurgu yaptı.

Onların da partilerinin o kuruluş noktasından hangi noktaya geldiğini çok iyi görmesi gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Öyle paralel yapılara teslim olmuş siyasi partilerin ve liderlerin bu ülkeye, bu millete verecek hiçbir şeyi yoktur. Bağımsız ve güçlü bir şekilde önce Allah'ına, sonra milletine güvenen liderler hizmet edebilir korkusuz bir şekilde" diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.