Burdur

Moral mektuplarına asker ve polislerden cevap

16:56 01 Nisan 2016
Moral mektuplarına asker ve polislerden cevap

Burdur'un Bucak ilçesinde "Umut Mektupları Projesi" kapsamında Doğu ile Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki asker ve polislere yazdıkları mektuplara cevap alan lise öğrencileri, duygu dolu anlar yaşadı.

Bucak Belediyesi ile Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince hayata geçirilen proje çerçevesinde, öğrenciler tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki asker ile polislere gönderilen moral mektuplarına yanıt geldi.

Öğrenciler, kendilerine gelen mektupları sınıflarda okudu. Mektupların okunması sırasında duygusal anlar yaşandı.

Okul müdürü Ayşe Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında yazılan mektubun kime gideceğini bilmediklerini, cevap alınca da çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Zor şartlarda görev yapan asker ve polislere moral vermesi açısından yazılan mektupları çok önemsediklerini vurgulayan Ünal, "Bugün itibarıyla o mektuplara cevaplar geldi. Öğrencilerimiz bu mektupları aldıklarında önce şaşırdı, sonra mutlu oldu. Mektupları açarak sınıf arkadaşlarıyla okudular. Hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşadıklarını söylediler. Bizler de böyle bir proje yaparak, asker ve polislerimize moral verdiğimiz için gurur duyduk." dedi.

Bir askerin mektubunda ise şu ifadeler yer aldı:

"Merhaba yüreği güzel ve kocaman İrem, mektubunuzu aldık. Asıl bizler sana teşekkür ederiz. Bizleri hatırlayıp duygularını paylaştığın için. Ben Burdurlu değilim ancak hiç fark etmez. Ama sen beni Burdurlu olarak kabul edersen gurur duyarım. Sizler var oldukça bizim gözümüz arkada kalmaz. Dediğin gibi birlikten güç doğar. Sizlerin iyi dilek ve duaları bizim için çok değerli. Ben de tekrar ediyor ve seninle gurur duyuyorum. Kendine iyi bak. Buradaki tüm ağabeylerin adına."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.