Burdur

Valiler Kararnamesi

15:39 17 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi ile Burdur'a atanan Şerif Yılmaz görevine başladı.

Vali Yılmaz'ı valilik bahçesinde protokol üyeleri ile valilik çalışanları karşıladı.

Daha sonra protokol üyelerini makamında kabul eden Şerif Yılmaz, 30 yılı aşkın hizmet süresince 12 vilayette görev yaptığını, 4'üncü valilik görevi için Burdur'da olduğunu söyledi.

"Burdur'da bulunduğumuz sürede aldığımız nefes, devletimizin bize verdiği imkan, bizi buraya gönderen irade imkan verdiği sürece hizmet etmeye çalışacağız" diyen Yılmaz, bugüne kadar hizmet etmiş tüm valilere, kurum müdürlerine, sivil toplum örgütlerine ve tüm Burdurlulara teşekkür etti.

Şerif Yılmaz, Burdur'da bulunduğu sürede ne kadar hizmet ederse, bunun mutluluğunu yaşayacağını dile getirdi.

Bu hizmeti Burdurlu hemşehrileriyle tüm kurum ve kuruluşlarla beraber gerçekleştirmeye gayret edeceğini vurgulayan Vali Yılmaz, şunları kaydetti:

"Makamlar baki değildir, gelip geçicidir. Aslolan çalıştığımız sürede ne kadar hizmet edebiliyorsak, ne kadar eser bırakabiliyorsak onun bahtiyarlığını yaşarız. Görev yaptığım yerler içerisinde menkul, gayrimenkulüm olmadı. Dikili ağacım varsa o da orada kalmıştır. Bulunduğumuz yere dikmişizdir. Ayrılırken götüreceğimiz tek şeyin dua olduğunu bilerek bu hizmeti bu millete yapmaya çalışıyoruz. Tek amacımız millete hizmet etmektir. Ben, bu hizmet fırsatını veren başta Sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere Sayın Başbakanıma, Bakanlar Kurulu'nda imzası bulunan bütün bakanlara teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.